Image Alt

Bewonersinformatie

Wanneer wordt mijn
straat afgesloten?
De straten langs de omloop worden afgesloten vanaf 11:00 uur tot na het einde van de wedstrijd, omstreeks 18:30. De aanpalende straten worden afgesloten door verkeersborden “C3” en bewaakt door seingevers.
Hoe bereik ik
op zaterdag 19 augustus 2023 mijn straat?
Woon je in een straat die deel uitmaakt van het parcours? Dan is aanrijden en uitrijden niet mogelijk op 19 augustus 2023 gedurende een bepaalde periode. Er wordt voorzien in het afsluiten van de straten op 19 augustus 2023, vanaf 11:00 uur ’s morgens tot na het einde van de wedstrijd, omstreeks 18:30. Dit tijdstip kan echter omwille van dringende, onvoorziene omstandigheden verlaat worden. De verkeersborden C3 zullen zo snel mogelijk weggenomen worden om de straten vrij te geven.
Geldt er in
mijn straat een parkeerverbod?
Er geldt een parkeerverbod op zaterdag 19 augustus 2023 van 11:00 uur tot 19:30 in de volgende straten of in gedeeltes ervan. Via onderstaande kaart kan u de straten opzoeken waarin een parkeerverbod geldt. Deze maatregel wordt ter kennis gebracht door de borden E1 met onderbord “19/08/2023 vanaf 11:00 uur. De borden worden ten laatste geplaatst op 18 augustus voor 11:00 uur.
Is er in
een omleiding voorzien?
Er wordt een omleiding voorzien voor Kievermont langs: Retieseweg – Logen – St Dimpnaplein – Rijn en in omgekeerde richting.

Als u kiest voor “volledig scherm” dan kan u de kaart in een groter frame bekijken.

Kies voor dit icoon om de legende zichtbaar te maken, en de inplanting van borden, seingevers,etc aan- en uit te vinken.

wie wordt de snelste ploeg van de stad Geel ?

Vul je gegevens in om op de hoogte gehouden te worden van onze Grote Prijs Roland ploegentijdrit.

Of mail ons op: