Image Alt

Inschrijvingen

Inschrijvingen zullen weldra openen.

Inschrijvingen

Het zal de verantwoordelijkheid van elke deelnemer en deelnemende ploeg zijn om zich te vergewissen van de volledigheid en de juistheid van hun gegevens. Iedere fout en/of wijziging dient onmiddellijk meegedeeld te worden aan de organisatie via gp@wtcroland.be

  • Individueel
  • 20
    • Met koersfiets
    • Met tijdritfiets

Voor alle deelnemers is een aandenken voorzien dat bij het terug inleveren van de rugnummers samen met de betaalde waarborg (10 EUR) overhandigd wordt.

Om organisatorische redenen worden maximaal 54 ploegen toegelaten en dit in volgorde van het storten van het inschrijvingsgeld. Ploegen die niet weerhouden werden ten gevolge van meer inschrijvingen dan organisatorisch mogelijk is, worden als reserve behouden en kunnen de plaats innemen van een “lastminute” wegvallende ploeg.

Inschrijvingen en betalingen van de deelnemende clubs en individuen gebeuren online en zullen pas definitief zijn na betaling van het volledige bedrag. Een ploeg is pas ingeschreven na ontvangst van het inschrijvingsgeld. Het inschrijvingsgeld wordt enkel teruggestort voor ploegen die eventueel niet weerhouden zouden zijn. (Reservelijst)

Annuleringen dienen zo snel mogelijk meegedeeld te worden via gp@wtcroland.be.

Ploegen/deelnemers die op de reservelijst voorkomen kunnen alsnog toegevoegd worden. Ploegen die geldig ingeschreven zijn, maar die door de organisatie niet op de startlijsten hernomen worden omwille van welke reden dan ook, zullen hun inschrijvingsgeld terugbetaald krijgen.

Ploegen of rijders die zelf annuleren, hebben geen recht op de terugbetaling van hun inschrijvingsgeld.

wie wordt de snelste ploeg van de stad Geel ?

Vul je gegevens in om op de hoogte gehouden te worden van onze Grote Prijs Roland ploegentijdrit.

Of mail ons op: